Tisztelt Látogatónk!
( Webáruházunk elkészültéig... )

Hangszerek megrendeléséhez kérjük használja a kapcsolatfelvételi űrlap-ot!
Üzenetében tüntesse fel a kiszemelt hangszer típusát,
és az Ön elérhetőségeit!

CASIO PX S3000 BK digitális zongora

Akciós ár: 
307 900 Ft

 Elegáns, fényes kivitel és kiváló hangminőség

A PX-S3000 modern kialakítású digitális zongora.

Smart Scaled Hammer Action billentyűzettel van ellátva, amely hiteles érzést biztosít a játéknak. A 88 billentyű mindegyikének egyedi tulajdonságai vannak a reális érzés érdekében. 

 

A zongora kompatibilis a Chordana Play for Piano alkalmazással (elérhető a Google Playen és az iTunes Store-ban). Az alkalmazás lehetővé teszi a beállítások megváltoztatását, a MIDI-felvétel vezérlését, a "zongorajáték" nézetek tanítását játékminősítéssel. A PDF formátumú zeneművek megtekintésekor lehetőség van a pedálok használatára az oldalak lejátszása közben. A beépített audió lejátszó tempót és hangolást vezérel, valamint az ének és a dal dallamos részeinek eltávolítását.

 

CASIO PX S3000 BK digitális zongora
Jellemzők: 
Főbb jellemzők:
88 billentyű, 192 hang polifónia, ÚJ AiR hangforrás, legújabb, három érzékelővel felszerelt kalapácsmechanika, ébenfa és elefántcsont hatású billentyűzet, bluethoot a Chordana Play for Piano applikációhoz, kijelző, damper rezonancia szimuláció, húr rezonancia szimuláció, felvétel, 700 hangszín, 200 ritmus, 6 dal, duett, metronóm, sequencer, visszhang, chorus, layer, split, DSP, finomhangolás, transzponálás, oktávváltás, hanghajlító kerék, fejhallgató csatlakozó (2db), pedálcsatlakozó, 3-as pedálsor csatlakoztatható, USB bemenet (PC és MAC kompatibilis, line-out, line-in, 2 x 8 W, súly: 11,4 kg, adapter tartozék, SP-3 pedál tartozék, daloskönyv és kottatartó a csomagban, billentésérzékeny (5 szint és kikapcsolás), MIDI, elemről is működik, fekete szín