Sikerélmény Központú Zenei KurzusJELENTKEZEMTanuld és tanítsd élvezettel, azonnali sikerélménnyel a zenét!

A világon zenetanárok ezrei törik a fejüket azon, hogy, hogyan lehet a zene bonyolult rendszerét egyszerűen, gyorsan, hatékonyan úgy tanítani, hogy azt elsősorban a tanulók, de a zenét tanítók is élvezzék. Mi megalkottuk a világon egyedülálló BAccordLOGic© módszert, amivel mindez megvalósítható. A módszerünk olyan egyszerű, hogy a 3 éves gyerekek zenélnek vele, olyan gyors, hogy az első órán kivétel nélkül mindenki hangszeren játszik, olyan hatékony, hogy a zeneelméleti fogalmakat 12X gyorsabban lehet meg tanulni és gyakorlatban alkalmazni. Minden zenetanítási módszernek az a célja, hogy a legrövidebb idő alatt eljuttassa a tanulókat a zenélés örömteli állapotába. Mi a tanfolyamainkat a lényeggel kezdjük, egy jót koncertezünk. Minden zenét tanuló gyermek és felnőtt erre vágyik. Hihetetlennek hangzik, de így van. A bemutatkozás után együtt fogunk zenélni. 12 éve alkalmazzuk gyakorlatban a BAccordLOGic© módszert óriási sikerrel.

Közös koncert, egyéni gyakorlás. 

A koncert előtt rövid bemutató a helyes kéztartásról és a billentésről. 26 CASIO szintetizátor áll a rendelkezésünkre, hogy együtt zenéljünk. Több zeneművel készülünk, a teljesen kezdő szinttől, a haladó szintig. A közös koncert után egyéni gyakorlás BAccordLOGic© kottákból. A gyakorlás után, akik vállalkoznak rá, egy rövid koncertet adnak. A gyakorláshoz fülhallgató lesz.    

A zene legfontosabb pillérei. Elmélet és gyakorlat.

1. A ritmus

2. A dallam

3. A harmónia

Játékos zeneelmélet.

Mese a zene alkotóelemeiről. Színes zenevilág: Zeneelméleti alapismeretek logikusan.

Zeneismereti csapatjátékok:

Az előadásoson elhangzottak és egyéb zeneismereti kérdések.

 

Előadó:
Balogh Gábor
zenetanár

A BAccordLOGic© Zeneoktatási Program
megalkotója

 

A Sikerélmény központú zenei konferenciára mindenkit szeretettel várunk és mindenkinek ajánljuk, mert a BAccordLOGic©  egy kiváló zeneoktatási program azok számára, akik a zenetanulást a nulláról szeretnék elkezdeni, akik már tanulnak zenét, de nem értik, akik a hagyományos módszerekkel nem jutottak el zenei sikerélményhez, akik szülők és szeretnének a gyermekeiknek segíteni, vagy együtt zenélni velük, óvónők, akik az óvodában tanítani tudják a gyerekeket, tanítónők, tanítók, tanárnők, tanárok, zenészek, zenetanárok, akik viszik az iskolákba a zenetanulás új lehetőségét, fiatalok, idősek, gyertek el, jöjjenek el. (A kurzuson való részvétel alsó korhatára 12 év. Gyermekeknek elsősorban az Élményközpontú Zenés Játszóházunkat ajánljuk két korosztályban (ovis és iskolás). 

A kurzus időpontja

Szombatonként 11:00-11:45 között.

A képzést felmenő rendszerben tervezzük,
így visszavárjuk azokat, akik szeretnének magasabb szintre eljutni
és a leendő kollégákat is, akik ezzel a módszerrel tanítanak majd,
mert szerte az országban van rá igény.

 

A tanfolyam díja:

1200 Ft/fő

(a helyszínen fizetendő)

A helyszínen megtekinthetők és megvásárolhatók kiadványaink is.JELENTKEZEM